0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
kusur ne demek nuri abi.bu yazı için çok teşekkür ederim.bu gün pazardaydım, uzaktan baktım çinekop 5 tl oldukçada büyükler.hemen adımlarımı hızlandırdım yanaştım tezgaha, birde ne göreyim.çinekop yazıyor ama balıklar tırsi (sardalyenin azmanı 25 cm civarı)göz göre göre yalan dolanla vatandaşı kazıklamaya çalışıyorlar milleti keriz yerine koyuyorlar.nerde ahlak nerde ticaret anlayışı.eskiden böylemiymiş siftahı yapan esnaf müsteriyi yan esnafa gönderirmiş oda para kazansın diye.nerden nereye.
murat bey tirsiylen cinekobu ayıramayan tuketici icinde cok sorun olucanı zannetmiyorum esnafın yaptığı iyi deyil tabi burdan esnafı desteklediğim cıkmasın bilincli tüketici olmak adına araştırmak lazım tüketici bilincli olsa sıkar biraz cinekop beşlira demek gelip bandırmada yapsın aynı numarayı bak ne oluyor ? ama bandırmada ne olur uskumru deyip kolyozu satarlar anlamassın cok kücük farkları vardır tadları cok farklıdır . ben mezbahada inek kestirikene 11 tl ye kestiriyorum dana kestirince 16 tl ye kestiriyorum ama kasaptan daha bu inek kıyması beşlira düşük dediğini duymadım bunlar neden yazdım bende bilmem siz bişey anlarsınız belki