Gönderen Konu: Barış Işkırık ve Bülent Yurteri'nin dere ziyareti  (Okunma sayısı 612 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Barış68

• Moderatör3

Tanıştığımız günden beri birlikte olta atma heyecanı duyduğum Bülent abi ile hafta içi yaptığımız görüşmede hafta sonu vaktimiz olursa pazar günü balığa gidelim diye konuşmuştuk. Oldukça heyecanlanmıştım. Hafta içi hiç bitmeyecek, hafta sonu hiç olmayacakmış gibi günler bir anda geçmez oldu.

Hafta sonuna yaklaşırken vücudumda meydana gelen değişiklikler "Şimdi sırası değil" dedirten cinstendi. Çünkü Çarşamba günü öğleden sonra boğazımda yanma başladı, bu önlem alınmazsa beni yatağa düşürecek olan gripin kendisini belli etme şekli idi. Hemen kendimi doktorumuzun ellerine teslim ettim ve vücudumda hafif bir kırgınlık başlangıcı olduğunu da ilave ettikten sonra bana güzel bir iğne yap doping etkisi olsun dedim. O da sağolsun beni kırmadı ve yaptı iğneyi ve günü kurtardık. Ertesi gün vücudumdaki kırgınlık had safhaya gelmişti ve eğer önlem almazsam hafta sonumuz rezil olacaktı. Hemen sabahtan muayene oldum ve antibiyotik tedavisine başladık ama nafile ben şifayı kapmıştım. Perşembeyi Cumaya bağlayan gece hiç bitmedi sabah olduğunda üzerimde hummalı bir titreme, bitkinlik, halsizlik mahvolmuştum.

Cuma günü işyerimden izin alarak istirahat ederek geçirirsem bu hastalığı bir nebze olsun yenerim dedim ve dinlenmeye başladım ama çok kötüydüm. Ateşim 39.3 e kadar çıktı sağolsun biricik eşim yanımdan hiç ayrılmadı ve iyileşme sürecini hızlandırmak için elinden geleni yaptı.

Hafta sonu tehlikeye girmişti bile, sözüm ona ben yıl sonu tatili dolayısıyla Cumartesi günü çocukları göndereceğim ve Bülent abi ile Pazar günü gideceğimiz balık avının planını yapacaktık.Nafile!

Cuma günü kah ateşlenerek kah üşüyerek akşamı ettim ama içim kan ağlıya ağlıya Bülent abiye de balık işinin tehlikede olduğunu haber verdim. Sağlık hepsinden önemli dedi sağolsun.

Cuma gecesi saat 20 gibi yorgunluk ve bitkinlikten uyumuş kalmışım. Sabah 7.30 a kadar deliksiz uyumuşum. Kalktığımda çok daha iyi hissediyordum kendimi hafif bir halsizliğin varlığını saymazsak. Evet bugün çok daha iyiydim ve eşime isterseniz bugün gidebilirsiniz dedim ama bana kıyamadı ve bir gece daha bakalım, ateşlenmezsen yarın gideriz dedi.

O gün Bülent abi ile görüşmemizde, Pazar günü balığa gidemesek bile buluşup birer çay içip muhabbet edebileceğimize karar verdik ve ertesi gün ailemi trene bindirdikten sonra görüşmeyi karalaştırdık.

Pazar günü saat 13.00 da ailemi trene bindirdikten sonra Bülent abiyi aradım ve konuştuktan hemen sonra buluştuk. Hava çok güzeldi yazık olmuştu boş geçen hafta sonuna. Ama olsun çıkmamış candan ümit kesilmez misali biraz muhabbet ettikten sonra birlikte bir su kenarına gidip olta atmaya karar verdik.

Hemen alelacele Bülent abi biraz yem ve olta takımını aldığı gibi ver elini Kepsut dedik ve çıktık yola. Hava günlük güneşlik ve tertemiz bir görüntüye sahipti. Yolda giderken Bülent abi fotoğraf makinesinin deklanşörüne basarak çok güzel kareler resimledi.

Kepsut' a vardığımızda üzerinden geçtiğimiz ilk köprü altından akan su oldukça bulanıktı, bir sonraki köprünün orada da durduk orası çok daha kötü idi. Adeta çöplük gibi idi. İnsanlarımız bu suları neden çöplük gibi görürler hala hayret ederim. İnanılmaz pis bir görüntüydü resmettiğimiz maalesef.

Daha yukarılara gidersek suyun daha az bulanık olduğu bir yer olabileceği inancı ile daha önce sizlerle paylaşmış olduğum yere gittik. buranın suyu da bulanıktı ama aşağıdaki sulardan daha temizdi.

kendimize olta atılabilecek bir yer arayarak biraz dolaştıktan sonra suyun derin ve daha az akıntılı olan bir yerinden Bülent abi oltasını su ile buluşturdu. İkimizde balık olmayacağını bildiğimiz halde defalarca olta attık ve tahmin ettiğimiz gibi balık olmadı. Varsın olmasın, biz orada bulunduğumuz anı ölümsüzleştirmek için Bülent abinin fotoğraf makinesinin deklanşörüne basmıştık bile.

Malzemelerimizi toplayarak dönüş yoluna çıktık, hava kararmaya başlamıştı bile. Bülent abi tan yerinin fotoğrafını benle birlikte resmetmiş bile sağolsun.

Ben bu günden oldukça keyif almıştım, umarım sevgili Bülent abimde aynı keyfi almıştır.

Hepinize rastgele.

Abi bundan sonrasını senin ağzından alalım.
« Son Düzenleme: 27 Ocak 2012, 04:01:40 Gönderen: Bülent Yurteri »
Barış IŞKIRIK Bandırma-1968
Balığın iyisi gözünden, insanın iyisi sözünden belli olur...

Çevrimdışı Bülent Yurteri

• Admin
  • yakala ve bırak
    • balıkustasıyız.biz
Ynt: Barış Işkırık ve Bülent Yurteri'nin dere ziyareti
« Yanıtla #1 : 22 Ocak 2012, 20:15:16 »

Bir adam,gayet düzgün,kişilikli,saygın bir adam düşünün,ben düşünmedim buluşup tanıştım. Tanıştığıma da gayet memnunum.Barış'dan bahsediyorum elbette.Bu gün buluşup ne yapalım diye düşünürken,hadi,abi su kenarına gidelim mi, deyiverdi.

Kendisi hasta,yeni yeni düzelmeye çalışıyor ,bana su kenarına gidelim mi diyor ama .Kendisi için değil, benim için, beni mutlu etmek için diyor. Olur, olmaz derken,haydi o zaman, dedim.Önce bizim eve gidip, Kasna için yemli olta takımını aldık,sonra ver elini dere kenarı.

Kısa bir yolculuk sonrası dereyi uzaktan görür olduk. Görmesine gördük de çamur akıyor mübarek,hemde şişimiş.Bunu bilerek geldiğimiz için çok da şaşırmadık.

Maksat gezinti muhabbet olduğundan dere boylarında hem konuşup hemde olta atabileceğimiz uygun yer arayışına girdik.

Barış'ın gayesi sadece bana olta attırıp kendisi seyredecek,hemde gribi için iyi gelecek temiz hava soluyacaktı.Bizde öyle yaptık.İyiki de gitmişiz. Dostlarım hanesine bir yenisini daha eklemenin mutluluğunu yaşadım.zaten site'mizin en büyük özelliği dostumuz hanesine yazabildiğimiz arkadaşlarımızın olması.Az ama öz. "Çok üye değil,dost üye" sloganı ile siteyi ilk açtığımız günleri düşünüyorum şimdi.ne iyi edipte bu siteyi açmışım diye düşünmekten alamıyorum kendimi.

Dostlarımız "dostumuz" iyiki varsınız. hepinize saygı ve sevgilerimle.
« Son Düzenleme: 22 Ocak 2012, 21:30:12 Gönderen: Bülent Yurteri »
Balık tutmak istiyorsan önce salmayı öğren.
0 RH +
Admin iletişim

Çevrimiçi muratcoskun

• Dostumuz
« Yanıtla #2 : 22 Ocak 2012, 20:56:19 »
eline sağlık barış.
ne iyi yapmışsınız gözünüz gönlünüz açılmış.sayenizde bizimde açıldı.  mubarek hava ne güzelmiş resimlerden belli.
muratcoşkun 
bursa/1968

Çevrimdışı Barış68

• Moderatör3
« Yanıtla #3 : 22 Ocak 2012, 21:04:22 »
eline sağlık barış.
ne iyi yapmışsınız gözünüz gönlünüz açılmış.sayenizde bizimde açıldı.  mubarek hava ne güzelmiş resimlerden belli.

Sağolasın Murat sezona hazırlık provası diyorum ben.  ;D

Çevrimdışı Barış68

• Moderatör3
« Yanıtla #4 : 22 Ocak 2012, 21:25:19 »
Sevgili Bülent abi beni mahçup ediyorsun. Bu övgüleri senin ağzından duymak beni oldukça gururlandırdı. Çok teşekkür ediyorum.  :+\  :+\  :+\

• Admin
  • yakala ve bırak
    • balıkustasıyız.biz
« Yanıtla #5 : 22 Ocak 2012, 22:47:10 »
Sevgili Bülent abi beni mahçup ediyorsun. Bu övgüleri senin ağzından duymak beni oldukça gururlandırdı. Çok teşekkür ediyorum.  :+\  :+\  :+\
Sezar'ın hakkını Sezar'a verdim,başka bir şey yapmadm Barış.Gerçek olanı söyledim.Bende teşekkür ederim.Keyif aldığım bir gezi oldu.
0 RH +
Admin iletişim

Çevrimiçi husamreis

• Dostumuz
  • husamreis
« Yanıtla #6 : 23 Ocak 2012, 06:36:43 »
   Bülent Bey, tekrar merhabalar,
   Barış kardeşimizle yaptığınız gezinti çok güzel.Barış'ın hastalığına en iyi ilaç işte bu gezinti.Eeee ne yaparsın atalarımız ne demiş, kırk gün av bir gün tav. Sizde çok güzel bir av yapmışsınız.Yalnız ben tavukları göremedim.Yoksa
Ramazan Abi'den gizli mi hallettiniz.Bekir de bu işe az yol göstermedi hani.Barış, Bekir'e de gidelim diye teklifte bulunmuştu.Demekki o gelmemiş.Görüntüler çok güzel, eh bizde sizinle birlikte gezmiş olduk.Teşekkürler.
Hüsamettin Özden  
Amasya/1954 (0 Rh+)

Çevrimdışı Barış68

• Moderatör3
« Yanıtla #7 : 23 Ocak 2012, 07:15:44 »
   Barış kardeşimizle yaptığınız gezinti çok güzel.Barış'ın hastalığına en iyi ilaç işte bu gezinti.Eeee ne yaparsın atalarımız ne demiş, kırk gün av bir gün tav. Sizde çok güzel bir av yapmışsınız.Yalnız ben tavukları göremedim.Yoksa
Ramazan Abi'den gizli mi hallettiniz.Bekir de bu işe az yol göstermedi hani.Barış, Bekir'e de gidelim diye teklifte bulunmuştu.Demekki o gelmemiş.Görüntüler çok güzel, eh bizde sizinle birlikte gezmiş olduk.Teşekkürler.
Reis teşekkür ederim yanlız Bekir'in bizim yanımıza gelmesi pek mümkün değil biz ona gideceğiz kısmetse. Bandırma' da bekliyor bizi.

Çevrimiçi neu

• neu-dostumuz
« Yanıtla #8 : 23 Ocak 2012, 08:12:38 »
Sevgili Barış, öncelikle geçmiş olsun diyorum en kısa zamanda hastalığı atlatırsın umarım. Ayrıca bu güzel paylaşımın için teşekkürler eline emeğine sağlık.

Pazar günü hava çok güzeldi gerçekten, siz de bunu en iyi şekilde değerlendirmiş ve keyifli bir gün geçirmişsiniz.
Bülent ustamla ikinizin çekilmiş olduğunuz karede benim de olmam lazımdı  :) ama olmadı :( nasip değilmiş. İnşallah başka zaman fırsatımız olur. Manzaradan görünen o ki güzel dostluklar başlıyor. :+\

Hergününüz böyle keyifli olsun...
Ergün Kola 
( A Rh + ) 1964 Balıkesir

• Admin
  • yakala ve bırak
    • balıkustasıyız.biz
« Yanıtla #9 : 23 Ocak 2012, 08:42:04 »
Merhaba Hüsamreis,aniden karar verdiğimiz bir gezi oldu.Yani Balık tutmak için değil,sadece dolaşmak için çıktık.Muhabbet olsun diye,dereleri dolaşıp, çay içip döndük.Yani şu meşhur Tavuklu parti değildi bu.Zaten Bekir gelemezdi aramız 100 km mesafe var.Bekir Bandırma'da oturuyor.Artık biz ona gideeğiz herhalde.İşlerinden dolayı Bekir'in gelmesi zor.
0 RH +
Admin iletişim

GoogleTagged - Etiketler